hultqvist

Kategori: Tipsar

Min hudvård på morgonen

 

Till att börja med så får jag väl vara tacksam över att jag har fått bra bra gener. Varken min mamma eller pappa har haft stora problem med hyn. Så jag har rätt svårt för att få pormaskar och finnar, ser man mig med en finne så det oftast ihop med lingonveckan då det flödar extra mycket hormoner i kroppen.

(Innan jag börja med att rengöra mitt ansikte ser jag till att tvätta det med varmt vatten för att öppna upp porer i anstisktet)

Rengörning :  När jag har fuktat ansiktet med varmt vatten använder jag min Cream cleanser från The body shop. Masserar in den i huden och låter den sitta på någon minut innan jag tar en bomullsbad och dra bort produkten. 

Återfuktning : För att återfukta och skydda huden så använder jag min dagkräm, Vitamin E Moisture Cream, som också är från The body shop. Den är väldigt lätt att bre ut i ansiktet så det behövs inte mycket, ungefär lika mycket som en ärta. 

Andra tips: 

- Ät hälsosamt och en varierad kost, det finns så himla mycket näring från frukt, grönsaker och kött som huden har en massa nytta av! 

- Drick mycket vatten, låter löjligt men det hjälper! 

- Det är extremt viktigt att man även använder rätt produkter, en som är normalhyad och använder krämer för fet hy kan faktiskt få fet hy för att man inte använder sig av rätt produkter. Så besök en huvvårdsbutik och få hjälp med vad du har för hud och vad du ska använda.

Tips :Le Pain Francais Bistro

 

Le Pain Francais Bistro har fått andra pris (i världen) som den bästa franska inredda resturangen. Vilket man kan förstå..

Christoffer som vi sov hos sista natten tog oss till en fantastisk mysig och fin resturang på avenyn i göteborg innan vi skulle åka hem. Jag och Coffe beställde "fransk deluxe" och Albin beställde en bagutte till frukost.  Frukosten smakade otroligt gott och jag höll mig mätt väldigt länge.  

Ni bara måste besöka denna resturang om ni befinner er i göteborg. De har inte bara frukost utan också brunch och andra rätter. Jag är bombsäker på att det smakar precis lika underbart. 

Ny locktång från Björn Axén

Eftersom min locktång länge har varit borta så fick det bli en sväng till mediamarkt innan lördagens festligheter. Det gjorde dock inte mig så mycket, min locktång från Philips har jag haft x antal år (de säljer inte ens den längre hahah) Men den har varit riktigt bra och fått mig fin många kvällar. Så i lördags lockade jag istället mitt hår med den här tången, en Björn Axén Curling Iron titanium 25 mm. 

Tyvärr hann jag inte (tidsoptimisten amanda...) fota hur håret blev men den var kanonbra! Verkligen en locktång att rekommendera laughingJag lockade så jag fick korkskruvar och sen drog jag igenom händerna för att få den "naturliga" looken. Innan jag åkte iväg tuperade och sprayade jag håret för att det skulle hålla under hela kvällen.

Bäddräktstrenden är tillbaka

//  (från vänster) HÄR //  HÄR //  HÄR // 

// Svart baddräkt HÄR // Ljusblå HÄR // Vit baddräkt HÄR // 

Från vänster och ner. // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // 

Hej! Att trender kommer och går stämmer väl endå? Liksom, baddräkten har inte varit populär på länge men det ser ut som den är tillbaka igen och det glädjer mig! Denna gången med alla möjliga färger, mönster, material och design. Det är kanske inte är något att ha på sig om man vill ligga och pressa i solen men på afterbeach. Matcha med smycken, en solhatt, sandaler och kanske en längre kimano and you are ready! 

17 plagg inför sommarens festival

// Gröna solglasögon HÄR // Oranga solglasögon HÄR // svart fransväska HÄR // Brun fransväska HÄR //

// Ljus jeansjacka HÄR // Jeansjacka HÄR // Mörka shorts HÄR // Höga jeansshorts HÄR // 

// Röd fransklänning HÄR // Virkad klänning HÄR // Svart klänning HÄR // Boots HÄR // Vit topp HÄR //

mönstrad klänning HÄR // Vit klänning HÄR // Grå klänning HÄR // Fransjacka HÄR // 

Sandals

DinSko HÄR . 

Godkväll på er kära läsare. Sitter äntligen tillbakalutad i soffan efter en del plugg om bokföring. Snart är det dags att kolla Ex on the beach. Varje gång jag börjar kollar på ett sånt program blir jag beroende. Att jag aldrig lär mig liksom? Så nu sitter jag varje vecka, varje måndag, tisdag, onsdag och kollar vilket resulterar i att jag är uppe sent om kvällarna. Men programmet är ju underhållande så varför ska jag inte kolla. Ovanför ser ni sandaltrenden som just nu råder och ärligt talat, jag trodde aldrig att jag skulle fastna för den men oj vad glad jag är i den! Dock är jag medveten om att den är rätt fulsnygg och påminner om alla lärare som gick omkring i sådana här. Men om ni kollar på bilderna ovan så ser ni hur läcker den här sandalen kan bli ihop med en bra outfit. Och så är den skön att gå omkring i, enligt mig får den 5 av 5 i poäng. 

Jag ska så fort jag får tid bege mig till Dinsko och köpa mig dessa för endast 299 kr.