hultqvist

Kategori: Nytt i garderoben

Mina 3 skönhetsmissar

God dag på er. Är på landet över helgen tillsammans med min familj, vänner och pojkvän så här kommer ett tidsinställda inlägg. Jag såg attAnnica Englund hade delat med sig utav sina skönhetsmissar vilket jag tyckte var väldigt roligt att läsa om. Så jag tänkte göra samma sak och dela med mig av mina skönhetsmissar till er, hoppas ni tycker det är lika roande. 

Jag har inga jättestora eller många missar men i stundens hetta och nu när man har blivit äldre så förstår jag verkligen hur fel det var. Den första missen som dyker upp i huvudet är när jag och min mamma bestämmer oss för att bleka mitt blonda hår, liksom ljusa upp det lite. Jag gick såklart med på det här så vi körde igång. När jag sedan sköjde ur färgen, torkade håret så ser mitt hår ut som en morot! Den paniken och ilskan, jag ville så gärna göra något åt det men det gick ju inte. Jag tvingades alltså att gå till skolan som en morot vilket var hemskt! Men mamma bokade tid hos en frisör så jag gick hem lite tidigare från skolan för att fixa det. Men till min lärare sa jag såklart att jag skulle till läkaren, haha. Nåväl, jag fick i alla fall tillbringa tre timmar i frisörstolen innan jag var fint blond igen, so never again att jag köper hem färg! 

Jag tror vi alla har gjort en skönhetsmiss med våra ögonbryn. Min miss var inte att jag plockade sönder dom och gjorde de extremt smala för det var jag rädd för (tackar mig själv i efterhand) Men jag kunde verkligen inte fylla i dom eller använda rätt färg för att det skulle se naturligt ut. Usch, de var hemska! Jag skäms så himla mycket, haha.

Juste! Någonstans under min tonårsperiod tröttnade jag på att vara blond och fick feeling för att bli brunett. Men det skulle jag inte gjort för jag såg ut som en maraboukaka och så har jag inte ens de "dragen" för att passa i mörkt hår.  Min hud är alldeles för ljus för det och nää..stort misstag! Men jag provade och nu vet jag att jag ska vara blond. But I like it, blondes have more fun wink

 

 

Upp