hultqvist

Kategori: Frågor/Svar

Ni frågar - jag svarar

Vart har jag köpt min kappa?

Det är många som har undrat vart min kappa kommer ifrån. Jag förstår varför, för det är min nya favorit! Beige, stilren och bara så rätt nu till höst och vinter. Köpt HÄR för 599 kr (bär storlek 38 men passar som 36 också ) Såg tyvärr att den är slutsåld i nästan alla storlekar så HÄR finner ni en liknande och dessutom billigare. Bra va?!

(observerar, låt er inte bli lurade av min bild till vänster. Kappan är lika ljus som bilden till höger) 

HAIR EXTENSIONS Q/A

En del dagar saknar jag verkligen att ha detta fantastiska svall.  

Hej! Jag har haft keratinvax men tycker det blir fult när det blir "slingor" funderar därför på lim. Tänkte då sätta i det hemma. Vet du om det lätt lossnar av värme? Dusch/Bastu? Och du skrev att det sitter två månader iaf? :) 

Hej Malin! Om jag vore du skulle jag prova en metod som är skonsammare mot håret. Jag har bland annat hört att Hair Talk ska vara bra eller åtminstone bättre. Däremot har jag inte provat den typen av extension själv. För att besvara din fråga så nej, det ska inte lossna av värme. Jag gjorde visserligen mitt hår på en av Rapunzels salonger så jag kan inte utgå från hur det blir om man gör det hemma.  När man använder sig utav lim bör inte löshåret sitta i mer än 2-3 månader. Anledningen är att efter den tiden har löshåret växt ut så pass långt med det egna håret att risken för trassel och att håret går av ökar. 

Hoppas du fick svar på din fråga, ha en fortsatt fin dag! Kram :)

Svar på fråga

Heeej var har du köpt kimonon?? Har letat efter en sån överallt!! Gillar bloggen förresten :D

Svar: Hejsan, Vad glad jag blir utav att du gillar min blogg! Det är lika roligt varje gång man får höra det. 

Den kommer faktiskt från Gina Tricot. 

 

Frågor om mig

Min vän Ida lämnade mig för lite mer än en timma sedan och nu är jag så himla uttråkad att jag snart kommer bli galen. Så himla typiskt att jag skulle missa den sista bussen hem till min pojkvän. Hade varit mycket roligare att hänga med Albin och hans vänner för att se hockeyn nu på tvn, men men..

Tänkte därför svara på lite frågor som handlar om mig, Frågorna är från olika bloggar som jag följer, Kenza mm. Tänkte att det är lite roligare! än sådana där "tag" listor om sig själv, de påminner mig bara om bilddagboken hahah. 

Är du rädd för att spy?

jaa...skulle inte direkt säga att jag gillar att spy. Det har faktiskt inte hänt på jätttelääänge *peppa peppa ta i trä* 

Vad är din största dröm i livet?

Kanske ett tråkigt svar men att leva ett långt, hälsosamt liv tillsammans med de jag älskar.Skulle gärna vilja vara ekonomisk oberoende i framtiden, det är en sak jag strävar och kämpar för. 

Säg ett ord som sammanfattar ditt liv?

hm...det måste nog vara "frihet". 

Vad ska du göra i sommar?

Vad ska jag inte göra i sommar skulle jag vilja säga! Jag ska leva livet (ja...jag vet att jag e 17) Nej men jag ska bara försöka att ha roligt hela sommaren och försöka åka på många äventyr! 

Hur tycker du att man ska gå till väga för att lyckas nå sin dröm?

För det första så måste man vara envis och aldrig ge upp! Det kan vara jobbigt och hårt första gången man misslyckas men vill man så kan man! Det går inte att få allt serverat på ett silverfat och så förstås försöka knyta kontakter. Det är väl också en ganska viktig grej?

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?

Jag fyller inte år än men för mig är inte det materiella så himla viktigt. Jag vill bara ha en rolig dag! För jag minns hellre tillbaka på en riktigt toppen dag än på saker jag har fått. 

Hur ser ditt drömboende ut?

Om mitt drömboende ska vara här i Sverige så bor jag gärna på något fint område i stockholm i ett stort hus. Stilen ska vara modernt blandat med gammalt, trägolv, högt i tak, öppen planlösning, vitt, fönstren ut mot havet och helst en egen brygga. 

Om jag ska bo utomlands så blir det gärna USA i en fin och stor lägenhet eller i ett hus i La. Stilen ska nog vara detsamma. 

Sparar du mycket av dina pengar eller bränner du upp det mesta?

Jag är nog mer än sparare! Bränner sällan upp mina pengar. 

Vilket var ditt favoritämne i skolan?

Hmm...det beror faktiskt lite på vad man gör! Men jag kan iaf utesluta matte och naturkunskap. Det är inga ämnen jag diggar (tyvärr)...

När grät du senast och varför?

Jag gråter ganska ofta nu jämfört med vad jag gjorde förut, men det är för att jag saknar min farfar väldigt mycket och min mormor som nyligen gick bort! Snälla 2015 låt mina nära och kära få vara friska detta året. 

Har du mycket ångest inför framtiden?

Ibland har jag ångest över min framtid. Just nu är bara planen att gå ut gymnasiet med betyg som jag är nöjd över! Men sen hoppas jag på att för ett år eller fler bara få göra det jag vill. Vilket också kan vara skrämmande men väldigt väldigt kul! Jag tror att om man inte vågar utforska världen och skapa nya kontakter så kommer man ångra det när man blir äldre. 

Vad är det dyraste du äger?

Hm...det måste faktiskt vara min kamera. Väldigt tråkigt svar men i framtiden får det gärna vara en väska ;-) 

Kan du inte berätta lite mer om dina framtidsplaner? Vart ser du dig själv om 10 år?

Denna frågan hatar verkligen jag haha, för det är helt omöjligt för mig att veta. Jag kan bara gissa, tro och önska hur mitt liv är om tio år. Men låt se...då är jag 27? Oj..shit! Förmodligen så har jag 30 årskris haha. Jag hoppas att jag lever ett lyckligt liv och är ekonomisk oberoende. I min framtid vill jag inte att pengar ska hindra mig från att göra saker i mitt liv. Jag ska kämpa för det! 

Berätta tre konstiga saker om dig själv

Vilken svår fråga! Skulle nog inte vara så svår om jag fick fundera lite men nu så kommer jag inte på något. 

Vad gör du när du har en dålig dag och allting känns hemskt?

Det finns två alternativ,  sätta på deppmusik och bara gråta eller så ringer man till sin bästa vän, pratar ut och kanske ses. Det är väl det bästa vänner är till för?

Hur mycket väger du?

I don´t give a fuck! Det är en siffra! Det som spelar någon roll är att du är nöjd över din kropp och att du mår bra. Är det något du inte trivs med, nej då är det bara du som kan ändra det. 

Är du nöjd med din kropp?

Nöjd och nöjd, jo men det är jag väl. Jag är nöjd över mina långa ben som gör att jag får vara 180 cm lång! Men självklart har jag saker som jag vill ändra och förbättra. Men det är inget jag hetsar fram.

 

SVAR

Vart har du köpt byxorna? sjukt snygga!!

Ja men visst är dom snygga! Jag köpte dom för ett tag sen inne på Ginatricot så kan inte säga om de finns kvar. Men du kan säkert finna dig några liknande! 

Ha det bra :)

Upp