hultqvist

Kategori: Bekännelser

Random fakta om mig

- Jag älskar varma dagar, sol, bad, sand mellan tårna och sena kvällar utomhus. Men inför varje sommar får jag ångest över mitt dåliga pigment. Jag kan vistas i höga tempraturer utan att bränna mig och bli röd (thanks god) men det tar väldigt lång tid innan jag får någon färg. Har verkligen komplex över detta då jag vill vara lika brun och fin som alla andra.. 

- Jag är beroende utav Celcius och önskar att jag hade någon typ utav celcius maskin här hemma. 

- Jag hatar kaffe! Det är något jag aldrig kommer lära mig att dricka! usch, fy och blä. Det är ingen idé att ni ber mig prova smaksatt kaffe för jag har redan provat och det är precis lika vidrigt. 

- Jag lärde mig klockan samtidigt som mina vänner men jag har inte riktigt lärt mig att passa tiderna än. Det kommer nog..hehe. 

- Sen väldigt liten har jag drömt om mitt egna bröllop och balen i gymnasiet. Kan knappt tro att jag börjar närma mig balen!?

- Jag vill tro på andar för då finns det kanske en chans att min farfar finns i min närhet

- Mina naglar är grymt fula. Här existerar det inga långa naglar på mina händer kan jag lova er! Jag biter inte, men däremot pillar jag. Jag och några vänner har pratat om att gå och fixa dom ihop men min magkänsla säger att jag kommer störa mig på långa naglar haha. 

- Det här kommer nog låta väldigt konstigt för de flesta utav er, men jag har saker i mitt liv som mer eller mindre sliter och drar i mig. Jag är liksom van vid att att vara ledsen och överlycklig samtidigt. 

- Jag saltar aldrig min mat, aldrig gjort och kommer aldrig börja salta den heller. 

- Ofta tycker jag det är skönt att bara få vara själv. Mysa hemma och bara vara själv, åh vad skönt det är! 

- Jag försöker så gott jag kan med att skapa mig en egen bild och uppfattning om en människa. Oavsett vad andras erfarenheter är, jag menar alla förtjänar en chans och särskilt de man inte känner. 

- När jag var yngre hade jag väldigt lätt för att falla för killar, särskilt långa!

- Jag vräker alltid ur mig "AJ" även fast det inte alltid gör ont. Någon mer?

Upp