hultqvist

My weekend to do list

Jag har börjat skriva listor och tycker det fungerar väldigt bra eftersom jag är en icke organiserad person. Så tänkte dela med mig av helgens to do list till er. Kanske blir ni inspirerade till att ta tag i de där mindre roliga sakerna som ibland måste göras. 

Här kommer min helgs to do list. 

#1. Gå till en Optikerbutik och välja ut nya bågar samt solglasögon med styrka. 

Som ni vet har jag fått en allvarlig ögoninflammation så jag får inte ha linser på två månader. Kul! Speciellt när man ska till Thailand om mindre än en månad...Men men, så jag måste skaffa mig ett par nya vanliga bågar och ett par solglasögon med min styrka. Solglasögonen ovan från Dior är rena drömmen!! 

#2 Rensa och städa garderoben

Jag MÅSTE ta tag i min garderob denna helgen och jag MÅSTE göra mig av med saker. Å andra sidan har jag väldigt svårt för det...Man har ju gjort misstaget innan att slänga/skänka saker och så ångrar man sig sedan. Men man köper nytt hela tiden och mycket i min garderob använder jag inte. Ingen struktur i min garderob har jag heller det måste jag också se till att få. 

#3 Inhandla det som behövs till Thailand

Som sagt, jag åker om 28 dagar och jag har inga badkläder eller shorts som jag trivs i (!!) så det måste handlas. Säkert lite andra somriga plagg också som behövs. Nätshopping i helgen med andra ord!

#4 Träna och äta hälsosamt

Jag har verkligen märkt hur bra jag mår utav att träna och äta bra. Undvika socker, dricka nypressad jucie, göra smootihes, näringsrik mat och träna, åhh jag mår så bra utav det!! Ni kanske undrar hur jag tränar nu inför resan? Men jag tränar precis som jag gjort innan, nämligen det som min pt har satt ihop och de passen kör jag 2-3 gånger i veckan. Dock har jag lagt till intervaller och så kan det hända att jag tränar ett danspass eller något annat roligt också som går på mitt gym.

#5 Plugga jurdik och engelska

Ska man utomlands och slippa släpa med sig allt plugg, ja då får man banne mig se till att ligga i!  Ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska klara det....jag är nämligen bäst på att stressa upp mig. Men det ska nog gå om jag ser till att planera, ordentligt. Det kommer vara såå värt det när jag ligger där under den varma solen och blickar ut mot det blåa vattnet. (Åhh...vad jag längtar!!)

Dela gärna mer er av era måsten. Kram. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas