hultqvist

Nyttiga och nötfria chokladbollar

Hej finisar! Igår bakade jag "nyttiga", glutenfria och nötfria chokladbollar och WOW vad goda dom blev. Smakar nästan som vanliga traditionella chokladbollar och hör och häpna, de gick hem hos hela familjen! Varning för att de är farligt goda, jag skulle vilja dra i mig allihop på en gång. Nedan kommer receptet. 

5 dl glutenfria havregyn

1.5 dl kokosolja

20 dadlar

4 msk kakao

en nypa havssalt

2 msk kaffe (4 msk för kaffeälskaren)

2 msk honung

kokosflingor eller pärlsocker att rulla i. 

Mixa allt i en matberedare. Därefter sätt in smeten i kylen ca 10 min innan de rullas. Ställ sen in chokladbollarna i kylen i ca 30 min innan servering. För att de ska hålla bättre kan du sedan förvara dom i frysen. 

Måndagspepp - karriärsnack

 

Jag har efter mycket tjat från en vän äntligen köp Fredrik Eklunds bok, Sälj! Ångrar inte en sekund att jag gick och köpte den. Vilken bok! Har ni läst den? Om inte, tips tips tips! Det är väldigt lätt att ligga i soffan och bara drömma sig bort och inte göra så mycket mer än så. Jag tror att det är väldigt många inklusive mig själv som vill nå framgång och bli rik. Men hur ska du komma dit ? Vilka är dina delmål? Vad är du bra på? 

Kom ihåg ! Ifall allt handlar om pengar så kommer du inte komma speciellt långt. Du måste satsa på något som du brinner för och vill utvecklas i. Sedan får man inte glömma bort att tro på sig själv. Va inte rädd för att misslyckas för det är när vi misslyckas som vi lär oss allra mest. Ha bara en tydlig målbild och KÖR. 

Mitt mål för 2016 är att sätta upp delmål och bara köra, inte tänka utan bara köra. Lära mig och utvecklas.  

Upp