hultqvist

MY LOOK TODAY

//Skor från Scorett // Kostymbyxor från H&M // Tröja från MQ // Kappa från Nelly //

Såhär såg jag ut idag när jag gick på stan med mamma och träffade frun min, Tilda. Älskar mina höstpjucks från Scorett dom är så sköna att gå i och väldigt snygga att bära. 

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni får en fortsatt fin lördagskväll. Kramisar

JAG VILL INSPIRERA INTE HETSA

En sak jag vill klargöra för alla er som läser min blogg är att när jag postar träning och kostrelaterade inlägg vill jag inte hetsa er utan inspirera till ett hälsosamt tänk. Men jag kan också förstå att det ger en del av er fel bild. Det gör mig verkligen ledsen om någon utav er känner er hetsade för det är inte meningen. Det jag vill förmedla i min blogg är ett hälsosamt liv, en god balans till träning och kost för enligt mig är det viktigt att ta hand om sig själv. Det kan verkligen underlätta livet och vardagen så mycket. Liksom jag känner att jag har mer ork om jag tränar regelbundet och äter bra mat. Jag mår inte bra av att inte röra på mig eller att inte äta grönsaker till maten men sen hur mycket ni eller dom i min närhet tränar eller äter till frukost/lunch/middag bryr jag mig inte om. Så länge NI och DOM mår bra. Förstår ni vad jag menar?

Jag vill inte pådriva hetsen om dagens skönhetsideal vidare men jag vill om jag kan inspirera andra till att leva ett mer hälsosamt liv för jag tycker det är viktigt. Jag försöker bara inspirera och vill inte alls att någon ska känna sig osäker på sin kropp, att man måste äta si och så eller att man är tvungen att träna fem dar i veckan. Jag vill få er till att utmana er själva, våga följa era drömmar, få en bättre självkänsla och allt där till. Så lova mig i fortsättningen att se mina inlägg om kost eller träning som en inspiration. 

Jag hoppas ni förstår vad jag menar. Ta hand om er, kram.  

HAIR EXTENSIONS Q/A

En del dagar saknar jag verkligen att ha detta fantastiska svall.  

Hej! Jag har haft keratinvax men tycker det blir fult när det blir "slingor" funderar därför på lim. Tänkte då sätta i det hemma. Vet du om det lätt lossnar av värme? Dusch/Bastu? Och du skrev att det sitter två månader iaf? :) 

Hej Malin! Om jag vore du skulle jag prova en metod som är skonsammare mot håret. Jag har bland annat hört att Hair Talk ska vara bra eller åtminstone bättre. Däremot har jag inte provat den typen av extension själv. För att besvara din fråga så nej, det ska inte lossna av värme. Jag gjorde visserligen mitt hår på en av Rapunzels salonger så jag kan inte utgå från hur det blir om man gör det hemma.  När man använder sig utav lim bör inte löshåret sitta i mer än 2-3 månader. Anledningen är att efter den tiden har löshåret växt ut så pass långt med det egna håret att risken för trassel och att håret går av ökar. 

Hoppas du fick svar på din fråga, ha en fortsatt fin dag! Kram :)

TUESDAY MOODBOARD : INTERIOIR

Tillbaka till inredningstankar...Är det någon årstid som jag verkligen blir extra sugen på att inreda så är det hösten. Jag får inte bara en enorm feeling för kläder utan även för inredning. Så mycket fint! Därav har jag beslutat att ändra om lite i mitt rum. Funderar bland annat på att skaffa mig en grå sänggavel. Åh jag kan verkligen inte vänta tills jag får visa er!!!