hultqvist

Vad du som vän kan göra

 

När en nära vän befinner sig i en jobbig period i livet har man som vän en väldigt viktig uppgift. De finns dom som tycker att man inte kan göra så pass mycket men det kan man.  

* Det är en stor skilland på att finnas i omgivningen och verkligen FINNAS där. Släng iväg ett sms eller ett samtal, kanske kommer han/hon inte svara men du har visat att du bryr dig. 

* Vi alla hatar att sova själva när vi är ledsna, ta med det viktigaste och sätt dig på cykeln/i bilen/ på bussen och sov över hos din vän!

* Kramar kostar ingenting och vi alla mår så himla mycket bättre när vi får en kram! Det är gratis och så himla härligt! 

* Hitta på saker, beror helt på situationen men vi kan inte ligga hemma i flera veckor. Gå på bio, gå ut o käka, dra ut på en promenad ute i vårsolen?

* Överraska med en bukettblommor och en gullig lapp/ ett brev om hur mycket din vän betyder för dig. En riktigt energiboost!

* Ställ inte krav på din vän, vi vet själva hur mycket sämre vi mår när vi får en massa krav över oss. Stötta istället och erbjud dig att hjälpa! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas