hultqvist

Goodnight sweetheart

Med dessa två bilder säger jag godnatt! Jag har äntligen lagt mig ned i min sköna säng och jag är sååå trött efter denna effektiva dag. Men innan jag släcker ljusen och lägger huvudet på kudden för att sova tänkte jag kolla på en film. Imorgon hade jag tänkt börja dagen med en  pw innan skolan, klara av min engelskapresentation och träffa Rebecka en stund. Den tjejen asså! Fylld med kärlek<3 

Förhoppningsvis får jag och Rebecka besked ikväll om vi kan åka upp till stockholm eller inte. Håller tummarna för det! Hon och jag i den underbara stan, ingenting kan gå fel! Sen när jag kommer jag hem på måndag är min kärlek hemma från Australien! (yay!)

Sunday Breakfast

Godmorgon på er! Startar denna söndagen med en supernyttig frulle. Mätt och glad som jag nu är ska jag snart göra mig iordning och sedan möta upp Nora i stan för lite ärenden och snack. Mycket mer än så har jag inte planerat, blir nog att besöka gymmet senare ikväll och plugga.

Hoppas ni har fått en bra start på denna dagen! Kramis. 

Att komma över honom/henne

Att komma över någon som har betytt väldigt mycket och som man har älskat kan vara väldigt svårt. Jag har själv varit där. Jag önskar bara att jag hade det rätta svaret för att ni ska förstå att erat hjärta kommer läka, ni kommer kunna gå vidare i livet och ni kommer våga känna igen.

Så jag tänkte i alla fall försöka och ge er mina bästa tips. Here you go: 

- Radera allt. Det kan låta jobbigt och hemskt men jag tror detta är ett relativt viktigt om man ska kunna gå vidare. Annars ältar man alla gamla minnen och kollar tillbaka på bilder och sms. Detta gäller oavsett om ni slutade eran relation hyffsat bra eller på ett vänskapligt sätt. Du måste liksom lära dig igen att klara dig själv och våga stå på dina egna ben. 

- Det tar tid att komma över någon och det är viktigt att man låter det tar tid. Man kan jämföra det med att gå ner i vikt, det tar också en hel del tid och inte finns de några genvägar. Så va ledsen, låt tårana rinna ner för kinden, skriv av dig, skrik i kudden. Gör vad du vill, bara du låter dig själv att vara ledsen.  

-  Se till att vara omringad av människor som ger dig energi, få dig att le upp till öronen trots att du egentligen vill gråta, som är positiva och får dig att släppa alla ledsna tankar. 

- " Don´t cry beacuse it´s over, smile because it happend", Du var uppenbarligen väldigt lycklig under tiden det var ni två så le åt det istället, Var tacksam över tiden ni hade ihop, tacksam över alla minnen och att faktiskt just du fick vara med om den här kärlekssagan. 

- If it´s meant to be, it will be. Genom att tänka så blir det lite lättare. För kanske är det så, att det just nu inte fungerar mellan er två. Tiden är liksom inte riktigt rätt men kanske är den det i framtiden. Kanske är det meningen att ni ska skiljas ifrån nu och mötas senare när tiden faktiskt är rätt. 

- Försök att hitta på så mycket kul du bara kan, för har vi kul så tänker vi mindre på det som gör oss ledsna. 

- Du kommer överleva även fast det inte känns för tillfället. För sanningen är, du är inte ensam om att ha ett brustet hjärta, det som har hänt dig har faktiskt hänt en hel del andra tjejer, killar, tanter och gubbar. Och alla har de rest sig upp igen och funnit lyckan på nytt. 

-  Tänk inte " jag kommer aldrig hitta någon som han/henne", släpp den tanken genast! Tydligen var det inte meningen att det skulle bli ni två så då finns det uppenbarligen någon annan där ute i världen som väntar på att få träffa dig. Väntar på att få ha dig i sina armar och kyssa dina läppar. 

-  Du kommer bli okej igen. Jag vet att det kanske inte känns så just nu och den ända du tänker på är han/hon. Men då ska jag säga dig en sak, du kommer komma över det, jag lovar. En vacker dag, men du måste ha tålamod och låta det ta tid. 

- Sov ihop med din bästa kompis. Ingen gillar att sova själv när man är ledsen för vi vet alla att det oftast slutar med att man somnar gråtandes och vaknar upp med svullna ögon. 

Hoppas att alla ni där ute som har ett brustet hjärta faktiskt inser inom en snart tid att det finns fler där ute i världen och att ni förstår att ni är värda det allra allra bästa. Ni är värda han/hon som älskar dig för den du är, som stöttar dig i alla situationer, som vill att du varje dag ska vara lycklig. Because you deserve it!!! 

Frukt är kärlek

Hej babes! Veckorna går så himla fort, tycker ni inte det? 

Jag har precis kommit ut ur duschen och tänkte nu avnjuta denna goda fruktsallad framför en film. En lugn fredagskväll helt enkelt, men efter dessa hektiska dagar i skolan har jag bara längtat efter att få ta det lungt och luta mig tillbaka i soffan. 

Ha en underbar fredagskväll och sprid en massa kärlek! Vi hörs mer imorgon<3 

Kärleken på andra sidan jorden

Medtanke på alla bilder jag har fått se och allt han har berättat (det lilla vi pratas vid) så kan jag bara föreställa mig hur fantastiskt han har det där bora på andra sidan jorden och det glädjer mig. Verkligen! Han är helt kart värd detta! Men jag saknar honom och just idag saknar jag honom lite extra. Hans leende, hans, skratt, hans fina läppar, hans härliga famn..ja hela honom saknar jag. Jag vill inte längre vara ensam, jag vill vara två igen. Må den sista tiden gå fort för mig och lite saktare för Albin.