hultqvist

My wonderful grandma

Jag skulle vilja ägna ett inlägg till min underbara farmor!

Farmor,

Det finns en drös med saker som livet inte kommer ge mig men allt det där spelar ingen roll för livet har gett mig dig, Världens bästa farmor. Jag kan inte förklara hur tacksam jag är över att ha dig som farmor. För det finns liksom ingen annan som är så stolt som du är över att ha den rollen. Du visar oss hela tiden att jag och Alexander är ditt allt och vi går alltid i första hand. Du påminner oss hela tiden att du är stolt över vad vi har åstadkommit här i livet och att du tror på oss. Du tror på att vi kommer lyckas i livet oavsett vilka mål vi har. Och du är alltid vid vår sida oasvett om vi gör rätt eller råkar göra fel. Jag antar att det är därför jag känner mig så himla trygg i din närhet. 

Jag hoppas att jag i framtiden kan vara lika kärleksfull, stark, ambitiös, och framgångsrik som du. För det du har åstadkommit med i ditt liv  misslyckas många andra med. Du har utbildning, du har arbetat hela livet, du har funnit kärleken och älskat farfar, du har stöttat farfar lite extra efter olyckan, du har upppfostrat två söner, du har gett din familj och vänner kärlek och glädje och du har också lärt dina två barnbarn om livet. Hur kan du!? Hur hinner du!?

Min kära farmor, nu när farfar inte längre finns i livet så är det mig du få ropa på när du behöver hjälp. För jag lovar med handen på hjärtat att jag alltid kommer ställa upp. Precis som du alltid gör för mig. 

Jag älskar dig nu och så länge jag lever

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas