hultqvist

Bäddräktstrenden är tillbaka

//  (från vänster) HÄR //  HÄR //  HÄR // 

// Svart baddräkt HÄR // Ljusblå HÄR // Vit baddräkt HÄR // 

Från vänster och ner. // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // 

Hej! Att trender kommer och går stämmer väl endå? Liksom, baddräkten har inte varit populär på länge men det ser ut som den är tillbaka igen och det glädjer mig! Denna gången med alla möjliga färger, mönster, material och design. Det är kanske inte är något att ha på sig om man vill ligga och pressa i solen men på afterbeach. Matcha med smycken, en solhatt, sandaler och kanske en längre kimano and you are ready! 

Oatmeal

Godmorgon. Startar min dag med en svettig powerwalk i solen och en fruktansvärt god gröt. Måste tipsa er om denna goda gröt : Vanlig havregrynsgröt och som topping proteinpulver med lite mindre vätska och blåbär. Jag använder mig utav proteinet Scitec Nutrition med smak av chocolate, cookies and cream flavor. Mums! Hoppas ni får en fin onsdag, kram!

17 plagg inför sommarens festival

// Gröna solglasögon HÄR // Oranga solglasögon HÄR // svart fransväska HÄR // Brun fransväska HÄR //

// Ljus jeansjacka HÄR // Jeansjacka HÄR // Mörka shorts HÄR // Höga jeansshorts HÄR // 

// Röd fransklänning HÄR // Virkad klänning HÄR // Svart klänning HÄR // Boots HÄR // Vit topp HÄR //

mönstrad klänning HÄR // Vit klänning HÄR // Grå klänning HÄR // Fransjacka HÄR // 

25.05.2015

Heeej! laughing Måndag och en vecka nämre ledighet (eller ah...ska ju jobba några veckor) Men har ni haft en bra helg!? Min har varit kanon! Därav den dåliga uppdateringen.  I lördags var det 80 års kalas för Albins morfar och på kvällen drog vi hem til Albin vänner. Drack lite gott, spelade spel, såg på eurovision! (Grattis Mums-måns), åt chips och annat smarrigt för själen. Därav har jag nu en himla bra kolhydratsladdning inför kvällens danspass, haha! Om jag orkar ska jag gå på bandet eller trappmaskinen efteråt. Men bara om jag orkar som sagt wink Ha en fortsatt bra eftermiddag. Puss & Kram.

Outfit - denim and black

Foto : Agnes Eriksson HÄR hittar ni hennes blogg. 

Jeansskjorta - Gina Tricot

Byxor - Gina Tricot

Skor - Converse

Armband - Tomas Sabo

Dagens bekväma, ljusblått, svart och lite vitt. Fräscht! Förutom en kort dag i skolan har jag hunnit med att fota dagens till er tillsammans med Agnes och besökt gymmet. Nu ska jag lägga undan datorn och mysa med Albin framför let´s dance. Hoppas ni får en fin fredagskväll! <3