hultqvist

Lazy Sunday

Hej på er! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Jag och Albin har varit i Jontes stuga och umgåtts med ett härligt gäng, vi grillade, gick tipsrunda, och gjorde femkamp, med andra ord har jag haft det väldigt trevligt! Nu tänkte jag skiva upp lite frukt, sätta på en bra film och måla mina naglar samt tånaglar. 

Kram på er så hörs vi mer imorgon<3 

Min middag när jag är själv

Såhär fick min middag se ut, önskar verkligen jag var bra på att laga mat, men men..mätt blev jag och det smakade såååå himla gott! laughing Rekommender det här starkt till frukost eller om man som mig inte orkar stå i köket och kockawink

Jag är helt ensam ikväll/inatt, inte ens vovven är hemma utan hela familjen är borta. Men jag har sådan tur att Gabriella kommer hit och gör mig sällskap. Kramisar. 

Mina planer denna fredag

En ny crop top från Bikbok, blir din för 149 kr. 

Hej finisar!  Idag är det full rulle hemma hos mig.  Jag har en del måsten jag måste ta tag i, skittråkigt men det är härligt när allt är gjort. Det vet vi alla, eller hur!?  

Prio 1. 

- Packa upp min resväska från Göteborg (nej jag har inte gjort det än...)

- Få igång min nya mobil (min förra blev stulen i göteborg, så jäkla trött man blir på folk!!) 

- Städa mitt rum, främst sminkbordet.

- Handla

- Blogga

- Gå på indoor klockan 17.30 

Prio 2.

- Sitta i soffan och ta det lugnt. 

Wednesday Breakfast

Wednesday breakfast with my heart

Åh..vilken lyckad morgon och förmiddag! Klockan ringde vid åtta och då trampade jag bort till gymmet för att vara med på "mage och rygg". Jag la mig inte så tidigt igår så jag var väldigt trött till en början men det gick bra i alla fall. Att träna på morgonen är riktigt skönt, jag älskar det! Nu har jag hela dagen på mig att umgås med vänner och familj. 

Recept på smoothien (två pers)

1 banan

4-6 dl hallon 

1 apelsin

5 msk cocosmjölk

Mixa sedan allt och njut! 

 

Nora kommer vilken minut som helst så nu måste jag dra. Puss!