hultqvist

News in my closet

// Vit tjock tröja- Ginatricot // Svart pch beige Crop top - Bikbok // Vringad blus - H&M // Vringad tröja med spets - Zara // Grå topp - Bikbok 

Real Techniques foundationborste - H&M. 

I do not know what to do with my hair

Är så himla trött på mitt hår att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min utväxt går inte längre att dölja för den syns, väl! Det är verkligen tid för att gå till Carina och fixa det för jag känner mig så himla äcklig och smutsig. Men problemet är att jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår.  En dröm är att spara och få ett långt hår men jag funderar på att ge upp det..Mitt hår är för tunt. Att sätta i extenstensions skulle kunna vara en lösning för det trivs jag verkligen i! Eller om jag ska göra något galet istället, typ klippa det lika kort som vackra Rosie. Hade jag passat i det tror ni? Risken finns ju att jag kanske ångrar mig, åh vad jobbigt det är med hår, haha.

Pink flowers

Hej på er hjärtan! Nu är jag tillbaka i Kalmar efter att ha spenderat en natt hos min farmor. Hade det jättemysigt och är det ett ställe som kan få mig avslappnad så är det hos henne. Min älskade farmor

Nu ska jag göra lite nytta här hemma och sen tänker jag bara ta eftermiddagen som den kommer. Jag har i alla fall handlat för att göra mig en riktigt middag den här gången haha.

Känslan efter är underbar!

Godkväll babes! Dagens sena pass på gymmet var minst sagt jobbigt men det var väldigt skönt att ta ut sig till max då jag inte har gjort det på länge. När passet började lida mot sitt slut skakade hela min kropp och magen den krampade. Men känslan när passet var över och Sara sa att vi skulle stretcha, åhh...gud den känslan är oslagbar!!  

Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan med min kära mor, hoppas ni har haft en bra dag laughing

Ett sommrigt nagellack

 

Essie 7 Hittar du på: Kicks, Åhlens 

Det spelar ingen roll om himmlen är grå, att det blåser, att det regnar eller att solen inte lyser på himmlen för det är sommar! En dålig sommar, men det hindrar inte mig från att pryda mina naglar med en härlig färg. Så igår lackade jag mina naglar med den här färgen från Essie, mitt favoritmärke. Anledning till varför jag gillar de märket så mycket är för att deras lack är tunna. Om man målar med ett lack som är tjockt blir det oftast inte lika fint och det tar längre tid innan det torkar.