hultqvist

Vi ses snart igen mormor

Ett sista foto på mina underbara mormor

Tänk er en värld utan sjukdomar, en värld där alla är friska. Ditt syskon som gick bort i hjärntumör, din farfar som hade cancer eller din mormor som fick Als. Alla dom hade levt om sjukdomar inte hade funnits och vi, vi som står dom nära hade kunnat skapa fler minnen. Minnen som vi skulle minnas tillbaka på med ett leende på läpparna.

Men riktigt så bra är det inte. Vi lever i en värld där sjukdomar existerar. Als är en grym sjukdom och den tog min mormor bort från mig, min familj och alla andra som stod min mormor nära. Saknad och sorg gör mig ordlös men jag vill ändå försöka tala om vilken fantastisk mormor hon har varit. Vi träffades inte så himla många gånger om året men när vi träffades spred sig mormors glädje genom hela rummet och det är nog det jag kommer sakna mest. Att se min mormors leende och höra hennes skratt. Men även att känna hennes kärlek.
Kära mormor, om du kan se detta så skulle jag vilja tacka för allt du har gjort och gett mig under dessa 17 år som jag har vandrat på denna planet. Du kommer nu alltid finnas med mig i mina tankar. Och en sak till, om du någon gång skulle besöka lägenheten du en gång bodde i, titta då ut genom fönstret för då finns det en chans att min röda cykel står där ute parkerad på gatan och kanske men bara kanske kan du se när jag tittar upp mot ert köksfönster.
Vi ses snart igen, det vet jag! Nu är det min uppgift att ta hand om mamma.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas