hultqvist

Sjuk..

Det där med att min dag skulle bli lika bra som igår sket sig. Jag vaknade och hade ont i halsen men det är väl ingenting tänkte jag och begav mig till skolan. Under dagen har det dock brutit ut ordentligt! Nu har jag inte bara ont i halsen utan även trött, huvudvärk, frossa och öm i hela kroppen. Är det inte typiskt? Jag som aldrig är sjuk ska bli det nu när hela min helg är planerad. Men jag ska fortsätta göra allt jag kan för att bli frisk vilket innebär en hel del vila, honungsvatten och frossa i mig c-vitaminer!  

Onsdag 28 januari

Det var länge sedan jag kände mig rastlös en onsdagskväll. Det har alltid funnits saker att göra men denna veckan är verkligen kolugn och det är som balsam för min själ. Därför hängde jag med mamma till gymmet och tränade med henne, Malin och Jonas. Ett riktigt bra styrkepass och jag måste tacka Jonas för all push. Upptäckte idag att jag klarar av så himla mycket mer. Så min motivation till träningen ligger just nu på topp!  

Nu ska jag gå till sängs och hoppas på att morgondagen blir lika bra som idag! 

Mariano di Vaio

   

    

  

    

Jag fann denna italienaren på min pojkväns mobil och sedan dess har jag varit fast. Han smak för kläder är bara wow! Ett hett tips till er killar helt enkelt.  

 Han instagram : marianodivaio 

 

Happy Birthday

Ingen av oss minns riktigt men det var för några år sedan som allt startade. Vi blev vänner på bilddagboken och efter en tid träffades vi inne på discot på sandra. Om jag minns rätt så var dansgolvet ganska glest och musiken som spelades rätt dålig men allt det där spelar egentligen ingen roll för den kvällen fann jag en bästa vän och min själsfrände. Sen den kvällen har det varit vi och jag ser verkligen fram emot ett liv med denna pinglan vid min sida.

Jag älskar dig Rebecka.

Grattis kära du på din dag, jag hoppas den blir lika fantastisk som du! 

 

 

Sluta leta och börja leva

   

  

Fler borde sluta leta och istället börja leva för så länge du fortsätter kommer du aldrig finna den rätta. Det är när vi letar som vi ställer krav och söker efter en person som egentligen inte existerar. Man föreställer sig hur denne person ska se ut och hur denne ska vara och det gör oss blinda. Det ända man ser och tänker på är alla krav man har och uppfyller ingen dessa så blir vi inte intresserade. Men ingen är perfekt, varken utanpå eller inombords och det vet vi alla. Så det jag menar är sänk dina krav och bred ut dina vyer. Inte ska du ta vem som helst men öppna dig för förslag som eventuellt dyker upp och ge det en chans eller kanske två om det så behövs. Men kom först och främst ihåg att kärlek kräver ibland tålamod och en del väntan men det är det värt för kärleken är underbar. Jag kan av egna erfarenheter tala om att jag aldrig någonsin har letat efter kärleken men när jag minst anat det så har den varje gång varit framför mina ögon. Två gånger har jag varit kär och min första kärlek var väldigt speciell som jag evigt kommer vara tacksam för att ha fått uppleva och bära med mig livet ut. Idag är jag lika kär som för ett år sedan i min pojkvän Albin. 

 

Monday again

superdålig kvalité på bilden, jag vet! 

Då var det måndag igen och jag känner mig faktiskt utvilad och pigg för en ny vecka. Men vädret där ute hade kanske kunnat vara lite bättre. Dessa gråa dagar utan sol är jag riktigt trött på. Men men, vi närmar oss sakta men säkert våren och så länge snön inte kommer hit är jag glad! 

Idag eller egentligen hela denna veckan är väldigt lugn gällande skolan. Jag ska däremot försöka jobba med lite saker som ska vara klart innan lovet för då kanske man slipper all stress och panik dagarna innan ledighet. Men självklart ska jag också njuta och det gör jag bäst tillsammans med mina vänner och en massa svettiga pass på gymmet. Därför har jag ikväll bokat in "dansfeber". Det är varje måndag på kvällarna. Så ni som tränar på Malkars måste ge det en chans! Emma som håller i passet är grym och man kan bara inte sluta dansa.