hultqvist

Min hudvård på morgonen

 

Till att börja med så får jag väl vara tacksam över att jag har fått bra bra gener. Varken min mamma eller pappa har haft stora problem med hyn. Så jag har rätt svårt för att få pormaskar och finnar, ser man mig med en finne så det oftast ihop med lingonveckan då det flödar extra mycket hormoner i kroppen.

(Innan jag börja med att rengöra mitt ansikte ser jag till att tvätta det med varmt vatten för att öppna upp porer i anstisktet)

Rengörning :  När jag har fuktat ansiktet med varmt vatten använder jag min Cream cleanser från The body shop. Masserar in den i huden och låter den sitta på någon minut innan jag tar en bomullsbad och dra bort produkten. 

Återfuktning : För att återfukta och skydda huden så använder jag min dagkräm, Vitamin E Moisture Cream, som också är från The body shop. Den är väldigt lätt att bre ut i ansiktet så det behövs inte mycket, ungefär lika mycket som en ärta. 

Andra tips: 

- Ät hälsosamt och en varierad kost, det finns så himla mycket näring från frukt, grönsaker och kött som huden har en massa nytta av! 

- Drick mycket vatten, låter löjligt men det hjälper! 

- Det är extremt viktigt att man även använder rätt produkter, en som är normalhyad och använder krämer för fet hy kan faktiskt få fet hy för att man inte använder sig av rätt produkter. Så besök en huvvårdsbutik och få hjälp med vad du har för hud och vad du ska använda.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas