hultqvist

Black Sunday

Jacka från Chiqulle // T-shirt från Kappahl // Kostymbyxor från H&M // 

Godkväll på er! Har ni haft en bra helg? Tack vare mina kära vänner så har jag haft en superbra helg. Därför känner jag mig redo för en ny vecka! Nu ska jag krypa under täcket, kolla en film och sen försöka sova i hopp om att min förkyldning är bättre imorgon. Godnatt. 

Sunday mood

 sundaymood

Godmorgon på er! Söndag och sista dagen på helgen. Jag hade en väldigt bra gårdag. Först shopping på stan med rebecka och sen en minst sagt väldigt rolig middag/kväll på krögers tillsammans med mina tjejer. Idag är planerna att ut och fota samt bege mig ut på en promenad för det är den ända träningen jag kan utsätta min kropp för nu när jag har gått och blivit förkyld. Hoppas ni har haft en fin söndagsmorgon

What do you mean?

Finally! Som vi har väntat och längtat efter justins nya låt och nu är den äntligen här! Har ni lyssnat på den, vad tyckte ni? Jag är inget superfan av hans låtar men denna föll mig verkligen i smaken, jag älskar den! 

20 frågor och svar

Hur mår ni? Själv har jag haft en bra dag! Vi fick sluta redan klockan tio pga inställd lektion, klagar inte! Mycket mer än så har jag inte att säga er, utan idag är det en sån där dag då man inte riktigt vad man ska skriva om så idag bjuder jag på 20 svar och frågor. Vi hörs senare bästa ni, kram. 

 

1. Om du vann 1 miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna? 

Oj...jag hade nog lagt undan nästan allt för att kunna besöka riktigt häftiga platser efter studenten och till andra saker längre fram i livet men självklart hade jag lagt en del på strösaker. 

2. Om du hade levt ett parallellt liv, hur skulle det se ut?

På dagarna hade jag varit bloggare/modell och på eftermiddagen artist!

3. Vad är du mest stolt över hos dig själv?

Att jag vågar göra saker, jag tänker alltid att allt löser sig. 

4. Aldrig mer borsta håret eller aldrig mer sminka dig. Vad väljer du?

Att aldrig sminka mig. Jag tycker nog att det är viktigast att ta hand om det som sitter fast på mig dvs, hud, naglar, hår m.m. Jag känner mig ändå rätt bekväm i att gå osminkad bland folk, jag tror inte folk hade tyckt bättre om mig ifall jag var sminkad men inte hade borstat håret. 

5. Vad drömde du om att bli när du var liten?

Att bli kändis eller inredningsarkitekt, jag älskade inredningsprogram! 

6. Vilken är din hemliga skill?

hmm...låt mig fundera! 

7. Vem skulle spela dig i filmen om dig själv?

Oj vilken svår fråga! Om jag får välja så hade de nog fått bli Hilarie Burton, min favorit skådespelerska från one tree hill. 

8. Om du skulle få välja en person ur bloggvärlden som du skulle vilja ha som vän, vem skulle det bli? 

Kenza, har följt henne i så många år och hon verkar vara en jordnära tjej med ett stort hjärta! 

9. Vad är det snällaste någon någonsin har sagt till dig?

Åh..jag har/får så fina komplimanger av både vänner och familj men också utifrån och varenda en utav dom värmer! 

10. Vad är du bäst respektive sämst på?

Jag är väldigt mån om hur jag bemöter människor däremot är jag sämst på att säga nej och kan ofta vara för snäll mot människor.

11. Vilken är den sämsta raggningsfras som har yppats ur din mun?

Jag har aldrig dragit någon raggningsfras faktiskt, däremot kan jag skämta med mina vänner och säga " nämen tjena kexet står du här och smular". 

12. Om du skulle byta stad att bo i, var skulle du flytta?

Här i Sverige, stockholm eller göteborg. Annars La eller Newyork fast jag har aldrig besökt de städerna men jag är rätt säker på att de passar mig, haha. 

13. Vad är det läskigaste du vet?

Att gå själv ute i mörkret, jag springer hem mer eller mindre. 

14. Varför är du grym?

Kolla på mig så finner du svaret wink

15. Vad är alltid snyggt även då modet ändras? 

Skinnjackan! 

16. Har du en kvinnlig förebild?

hmm..jag inspireras av många olika kvinnor! 

17. Om du fick göra om en dag  i ditt liv, vilken väljer du och varför?

Det finns många dagar som jag skulle vilja göra om, men hade jag gjort om dom så hade inte mitt liv sett ut som de gör. Jag hade nog velat leva om min sista dag/julafton med farfar. Då hade jag berättat för honom hur tacksam jag är över att ha han som min farfar, talat om hur mycket jag älskar honom och kramat honom länge och många gånger. 

18. Vad är din största matriella önskan?, 

Att äga en stor fin lägenhet här i Sverige eller utomlands. 

19. Har du stökigt hemma?

Nej de tycker jag inte, både jag och mamma vill ha det städat runt omkring oss! 

20. Vart vill du resa?

Vart vill jag inte resa hade varit en bättre fråga för jag vill se hela världen! 

 

 

Kvällsträning/gått och blivit med pt

Wanties

Hej på er hjärtan! Har ni haft en bra dag? Jag har precis ätit middag så nu är jag redo inför kvällens pass. Jag saknar verkligen att vara ledig och kunna träna på förmiddagarna för då är man fri till att göra vad man vill sen men ledigheten är ju tyvärr slut så det får bli en rutin på helgerna ist. Och när vi ändå tala om träning så kan jag berätta om mötet jag var på för någon vecka sedan angående personlig-träning. Det gick superbra och Daniel som jag då ska ha som personlig tränare var/är supertrevlig så jag tror bara gott om detta! Vecka 37 kör vi igång med ett test, Vad ska jag säga? "I´m so excited and I just can´t hide" laughing