hultqvist

Förhållanden

Jag kommer aldrig förstå de som har en relation där man bestämmer över varandra, liksom begränsar varandra från att göra saker. Jag skulle aldrig säga åt min partner att han inte får göra det ena eller det andra och jag skulle inte heller vilja ha en pojkvän som inte stöttar mina val i livet. För är det något som jag tycker är otroligt viktigt i en relation så är det tillit och att stötta varandra. 

Man är bara ung en gång i livet och därför tycker jag inte att man ska hindra varandra från att göra saker. Vill du resa gjorden runt? Gör det. Vill du flytta till ett annat land en längre period? Gör det. Vill du utbilda dig i en annan stad eller land? Gör det. Va inte rädd, allt löser sig. Liksom jag,  har "planer" på att resa efter gymnasiet. Resa iväg, finna mig själv och vad jag vill göra, knyta nya kontakter och se mig omkring, bara göra det jag vill. Då vill jag självklart ha en pojkvän som är positivt till detta och stöttar mig. Inte vill jag att han ska tvinga mig att stanna kvar här hemma bara för att vi är i ett förhållande och inte kommer se varandra på ett tag. Men så är det tyvärr i vissa förhållanden och jag lider verkligen med dom som har det så. Jag menar, det kommer komma en tid då du och din partner kan vara tillsammans varje dag. Funkar det så är det nog meningen att det ska bli ni två men om känslor och annat avtar så är det nog tänkt att någon annan ska hålla om dig och kyssa dina läppar.  

Enligt mig själv har jag som flickvän en viktigt uppgift och det är att stötta min partner i alla val. Jag ska finnas där vid hans sida och stötta hans mål och drömmar. Eftersom min pojkvän älskar mig så vill ju han att jag ska vara vid hans sida när allt går i uppfyllelse.

Det jag menar är,  ett förhållande kommer aldrig vara bra om man inte har tillit till varandra eller stöttar varandras val.  Släpp loss, om du verkligen älskar den du är tillsammans med börja visa det då. Och gör inte det genom att hindra din partner från att göra saker, gör det genom att stötta och finnas där.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas