hultqvist

2015.04.30

Pics from my friends Tumblr , Linnéa Lindfors (follow her!) 

Hej fina ni! Det här inlägget är tidinställt för jag har packat väskan och dragit hem till Linnea. Jag ska tillsammans med henne och Saga ha en riktigt trevlig och mysig valborg. Vi ska inte göra något speciellt utan bara njuta av varandras sällskap och äta en massa god mat! För övrigt så lär denna helgen bli rätt hektisk, har något planerat varje dag. Men jag älskar att hitta på saker när jag väl är ledig från skolan och allt plugg. Man är fylld med energi när skolan kommer igång igen. Hoppas ni får en bra valborg, så hörs vi snart igen! Kram.

 

Morning

Godmorgon på er och sovmorgon! Startar denna dagen med en powerwalk i stan. Egentligen brukar jag gå mina morgonpromenader nära havet men det blåste för mycket ute idag. Men annars går jag oftast längs havet och stränderna, liksom doften från saltet och tången, utsikten och luften som träffar ansiktet. Det är så härligt och man längtar bara ännu mer till sommaren! Nu blir det frukost, tror jag ska göra mig omelett och färskpressad jucie 

Förhållanden

Jag kommer aldrig förstå de som har en relation där man bestämmer över varandra, liksom begränsar varandra från att göra saker. Jag skulle aldrig säga åt min partner att han inte får göra det ena eller det andra och jag skulle inte heller vilja ha en pojkvän som inte stöttar mina val i livet. För är det något som jag tycker är otroligt viktigt i en relation så är det tillit och att stötta varandra. 

Man är bara ung en gång i livet och därför tycker jag inte att man ska hindra varandra från att göra saker. Vill du resa gjorden runt? Gör det. Vill du flytta till ett annat land en längre period? Gör det. Vill du utbilda dig i en annan stad eller land? Gör det. Va inte rädd, allt löser sig. Liksom jag,  har "planer" på att resa efter gymnasiet. Resa iväg, finna mig själv och vad jag vill göra, knyta nya kontakter och se mig omkring, bara göra det jag vill. Då vill jag självklart ha en pojkvän som är positivt till detta och stöttar mig. Inte vill jag att han ska tvinga mig att stanna kvar här hemma bara för att vi är i ett förhållande och inte kommer se varandra på ett tag. Men så är det tyvärr i vissa förhållanden och jag lider verkligen med dom som har det så. Jag menar, det kommer komma en tid då du och din partner kan vara tillsammans varje dag. Funkar det så är det nog meningen att det ska bli ni två men om känslor och annat avtar så är det nog tänkt att någon annan ska hålla om dig och kyssa dina läppar.  

Enligt mig själv har jag som flickvän en viktigt uppgift och det är att stötta min partner i alla val. Jag ska finnas där vid hans sida och stötta hans mål och drömmar. Eftersom min pojkvän älskar mig så vill ju han att jag ska vara vid hans sida när allt går i uppfyllelse.

Det jag menar är,  ett förhållande kommer aldrig vara bra om man inte har tillit till varandra eller stöttar varandras val.  Släpp loss, om du verkligen älskar den du är tillsammans med börja visa det då. Och gör inte det genom att hindra din partner från att göra saker, gör det genom att stötta och finnas där.

2015.04.28

Den här salladen bjöd jag idag mina föräldrar på, superenkelt och supergott!

Åh...äntligen får jag parkera min röv i soffan! Är helt slut efter löpträningen som jag gjorde idag tillsammans med en instruktör på gymmet. Det var minst sagt jobbigt (läs, förjävligt) men nu efter en härlig dusch o lite god kycklingsallad känns det så himla bra! Jäklar vad min träning flyter på för tillfället!Imorgon blir det veckans tredje pass och då tänkte jag fokusera på styrka för magen. Det är såååå kul att träna när motivationen är på topp och man liksom har kommit in i det. Det spelar verkligen ingen roll vilket humör jag är på, jag vill bara köra mer och mer. 

Nu ska jag göra mig lite färskpressad jucie och sen fortsätta ta det lungt i soffan innan sängen kallar på mig. 

Recept:

- Tomater

- Valfri Paprika

- Fetaost

- Spenat

- Färdig grillad kyckling

- Sourcreme and onion nötter

- Gurka

Smaklig måltid!

Proteingröt

Godmorgon kära ni! 

Måndag idag, en rätt jobbig dag för många men jag älskar faktiskt måndagar! Fast det är bara för att jag börjar klocka tio och går hem klockan tolvNu ska jag äta upp min goda proteingröt sedan ska jag gå igenom vad som ska lämnas in den här veckan, trampa bort till skolan, plugga och senare ikväll svettas rejält på gymmet! 

Ha en fin dag fina ni<3 

Annica Englunds proteingröt, recept 

2 dl vatten

I dl havregryn 

mikron två minuter

blanda i proteinpulver

skiva bananer 

och mjölk 

= mumma!