hultqvist

Alicante

Även fast jag i slutet av sommaren var i Rhodos längtar jag redan tillbaka till värmen. Fast det kanske inte är så konstigt då jag föredrar varmare tempraturer. Hösten och vintern är mysig men jag tycker nog att en varm sommardag är mycket bättre. 

Här är två bilder från när jag var i Alicante med min vän Nicole. Gud vad härligt det var! Får se när jag sätter mig på ett flyg mot värmen nästa gång.  Har för tillfället inga planer för det men man kan ju hoppas att det blir snart igen. 

.    

 

I miss you

"Jag vill ta ett flyg, ett flyg till dig. Bara hälsa på ett tag, 

Få höra din röst, krama dig, se dig igen. 

Vill kunna ta det där flyget då och då, glömma allt här på jorden och sväva omkring med dig. 

För saknaden av dig dödar mig. " 

Idag tänker jag lite extra på min kära Farfar. Snart är det 10 månader sen jag hade min värsta dag i mitt liv och var tvungen att säga farväl till värdlens bästa farfar. 

Smärtan blir lättare att hantera tack vare min underbara familj, mina vänner och min kära pojkvän men ibland ta den mig med storm precis som nu, man kan liksom inte låta bli att låta tårana rinna ner för kinden. Det är så mycket som jag vill berätta, så mycket jag vill dela med mig av. Men jag hoppas att du farfar från ovan ser mig för jag bär med dig överallt. Du kommer alltid finnas inom mig, där släpper jag aldrig taget om dig. Aldrig någonsin. 

Jag har en önskan i livet och det är att få tillbaka dig, men jag vet att det är omöjligt. Det är bara så svårt att leva utan sin bästa vän...

Jag älskar dig // Farfars flicka. 

 

 

 

 

 

Inspiration

INSPIRATION - MY FUTURE HOME

 

Jag älskar att sitta och kolla på inredningsbilder.  Jag blir så väldigt inspirerad och liksom drömmer mig bort till mitt egna kryp in i framtiden. Min dröm är att ha en ljus, stor lägenhet med dubbeldörrar inredd med färger. Stilen ska vara modern men ändå inredd med äldre detaljer.  En vacker dag har jag den framför mig men tills dess får jag fortsätta drömma och komma på fler idéer. 

Goodmorning

Godmorgon måndag! 

Morgonpigg som jag är så var det inte så jobbigt att kliva upp ur sängen trots fyra dagars ledighet. Men jag hade inte sagt nej till att få ligga kvar och bara mysa i sängen med en bra film och god frukost. 

Nej nu ska jag byta ut min pyjamas mot lite snyggare kläder sen beger jag mig till skolan för klassfoto och en företagsekonomi lektion. Efter det går jag hem. Ganska bra start på en ny vecka enligt mig. 

 

 

En god efterrätt

Igår gjorde jag en jättegod efterrätt till mig och Albin. Smakade lite som cheesecake fast godare ;)  Kommer deffenitivt göra detta fler gånger. Perfekt när man är sugen på något men inte vill vara allt för onyttig. Nästa gång ska jag prova med vaniljkvarg och se om det funkar lika bra.  

Du behöver: 

Valfria frukter

Vaniljkesella 

Digistive 

Såhär gör du:

Skär först upp all frukt, krossa digistiven och blanda ner i kesellan. Servera som du själv vill, antigen blandat med fukten eller s gör du som mig, delar upp det.