hultqvist

Fotografiska museet

Jag riktigt njuter av att vara här i Stockholm, det här jag vill bo i framtiden. Kalmar är en väldigt mysig stad men det är för litet för mig, jag trivs som fisken i vattnet i stora städer. Jag vet att när jag var mindre och vi åkte hem från göteborg eller stockholm grät jag nästan i bilen haha. Föddes i fel stad kanske? 

Idag har vi iaf varit på fotografiska museet och kollat, väldigt fina bilder! Man kunde riktigt känna känslorna i nästan alla bilder, det var riktigt häftigt. Men jag är inte så konstnärlig av mig så jag förstod liksom inte alltid vad fotografen ville förmedla. Men jag rekommenderar att dra dit!

Idag är det sista dagen som vi bor här hemma hos rebeckas syster och hennes pojkvän sen imon förflyttar vi hos hem till rebeckas storebror och hans tjej och sover där. Så ikväll hade vi tänkt ska vi gå ut och äta någonting gott, får se vad det blir! 

Ha det så bra! 

Saturday

Jag startade denna lördagen med ett svettigt morgonpass på gymmet och efter en varm dusch kröp jag sen ner bredvid han jag älskar. Verkligen en supermysig morgon! Sen i stort sätt har jag bara tagit det lungt och nu håller jag på att packa. Att packa är verkligen inte min grejj, jag tar alltid med mig för mycket. Men hellre det än att packa ner för lite. Nej nu måste jag fortsätta, vill gärna bli klar så jag kan sätta mig ner i soffan och umgås lite med mamma innan sängen kallar på mig. 

Jag vet inte när vi hörs igen, förmodligen kommer uppdatering vara ganska kass nu när jag åker bort, men jag ska försöka mitt bästa. Ha det så bra tills vi hörs igen! 

 

 

 

 

Baby don´t lie

style="text-align: center;">Här hemma spelar jag sönder Gwen Stefanis nya låt, jag får aldrig nog! Kan nog hela texten snart... 

It is friday

En bild i repris. 

Hej hej hej! Man kan väl säga att höstlovet har börjat nu? Eller? Hur som helst, det är äntligen fredag och jag känner mig idag lite starkare. Men det är nog för att jag är så otroligt laddad på att umgås med min underbara fru (ja rebecka är kind of min fru haha) uppe i stockholm. Vi har planerat varenda dag i minsta detalj och de kommer verkligen bli kanon! Men jag har en del jag behöver göra innan vi drar iväg, bla köpa ett nytt minneskort till min kamera. Det jag har nu är fullt med underbara stunder som jag inte vill radera. Får se om jag hinner dra iväg senare för nu måste jag fixa lite i mitt rum, det är verkligen kaos och det blir väl så när man är tidsoptimist och inte vill gå naken till skolan. Då ligger det kläder lite här o där och så blir sängen obäddad. 

Senare kommer älskling hit och då ska det mysas med tända ljus,  god mat, idol och massa gott. 

Vi hörs sen.

 

 

 

 

I´ve been strong for too long

Jag kan inte längre hålla mig,  jag måste få det ur mig men jag gillar inte att tala om det för på något sätt får det mig att visas svag. Mitt mående är inte det bästa just nu även fast jag så gärna vill må bra så går det inte alltid att undvika det och nu har jag kommit till den gränsen där det räcker. Vattenytan är hög nu och jag tappar snart andan, så känns det. Det här året har bara varit för mycket för både mig och min familj och det verkar inte heller ta slut. Men tack vare alla underbara människor som jag har i min närhet så blir dagarna lättare och man får för en stund tänka på något annat. 

Jag är väldigt stark av mig och börjar inte må dåligt över små saker, det vet jag. För någonstans där ute i världen är det någon som antagligen har det värre än mig så att klaga och må dåligt över en liten sak är meningslöst enligt mig. 

Men idag kände jag att nu är det nog, när ska det ta slut?

Vissa kommer säkert att gnälla över att jag sitter och skriver ut detta på min blogg men min blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig och just nu är det såhär och jag tycker inte man bara ska visa glada och positiva sidor hela tiden. Det finns ingen, absolut ingen som är glad och lycklig varje dag i deras liv. Men jag hoppas på att det snart vänder, ser fram emot en helg med de jag älskar och en tripp till stockholm med min kära vän. För jag behöver det, jag behöver komma bort.

Life is a party, dress like it.

   Här                                                                                                        Här

                                                                                Här                                                                                      Här