hultqvist

Första Advent

Eftersom nästan alla här hemma har varit borta denna helgen så har vi inte hunnit med att få det julfint här hemma. Men min julstjärna är uppe i fönstret och det första ljuset är tänt. Baka och greja får vi väl göra någon annan dag om inte farmor kommer förbi med lite lussekatter vill säga. Farmors är ju alltid bäst! 

Ha en riktigt bra söndagskväll<3 

Attitude STHLM 2014

I helgen har jag hängt på Stockholm Attitude tillsammans med min kära mamma. Vi kom hem igår kväll och vi har haft det väldigt bra!  Jag har fått mina ögronbryn trådade (kan berätta mer om det senare) och träffade en hel del kända människor inom skönhet och mode branschen. En väldigt lyckad helg måste jag säga! Men det är tråkigt att helgen och mässan har gått så fort och det redan är söndag. Nu blir det hets plugg inför de två kommande proven denna veckan (!)

Michaela forni och hennes medpartner berättar om deras organisation, "givesome" 

Här är två killar från programmet "modell projkar" och en tjej från "modell flickor" som sänds på svt. Ett jättebra program för att få se baksidan med modellkariärren. Och ja jag stör mig lika mycket på pallen som ni... Mikaela coco uppträde med låten "used to know". Jag har aldrig hört talas om denna tjejen innan men hennes låt ligger nu sparad på min spotify lista!  Lyssna här! Det är hennes pojkvän som är med i musikvideon men han har inget med låten att göra. Han fick vara med för att han är bra på att dansa. 

Jag har aldrig sett Mohombi live innan men gud vilken läckerbit! Lång som bara den och en riktigt bra röst. Man blev knäsvag..

Spraytan

Bilderna är rätt kassa men för er som inte har provat på spraytan så är det något jag verkligen rekomenderar! Jag gick och sprayade mig fint gyllendebrun här i Kalmar lagom till min pojkväns student och jag blev himla nöjd med resultatet. Jag kände mig mycket fräschare och man såg så mycket piggare ut! Jag har inte fortsatt göra det regelbundet men kommer helt klart att göra det fler gånger vid speciella tillfällen. Perfekt för den som ska ta studenten i år! 

Tänkte svara på lite frågor som jag har fått och fick Är det någon som undra nåt skriv då bara en kommentar!

Hur länge håller färgen? - Färgen håller ca en vecka, det är viktigt att smörja in sig efter att man har badat och duschat för att huden inte ska bli torr. 

Vad kostar det? - Om jag minns rätt så kostade det ca 500 kronor. 

Försvinner färgen vid träning och svett? - Nope det gör den inte!

Kan man sola när man har spraytanat sig? - Ja det kan du, det är ganska vanligt att folk spraytana sig innan de åker utomlands bara för att inte känna sig så himla bleka på stranden. 

Ska man göra något särskilt innan man spraytana sig? - Ja, du ska skrubba hela kroppen så du gör av med döda och torra hudceller. När du åker dit är det viktigt att du har löst sittande kläder och helst ingen bh men det är upp till var och en. Man ska också undvika att använda sig av några parfymer, krämer och deo. 

Vad ska man ha på sig? - Det är också upp till var och en vad som känns bekvämast men väldigt många kör bara i trosor. 

New shoes

Det gick fortare än jag trodde att hitta nya skor och jag måste säga att jag är väldigt nöjd över mitt köp. Skon är väldigt skön och klacken är inte särskilt hög eller den är tillräckligt hög för att jag ska bli längre än vad jag redan är.  

Ni hittar dom inne på scorett. 

00:13

Klockan är mycket, faktiskt så pass mycket att det är måndag. Jag borde kanske lägga mig ned och vira in mig i mitt täcke. Men det är jag för pigg för! Jag passar istället på att kika in här och säga hej nu när jag ändå har tiden till det. Hur mår ni? Hur har eran helg varit? 

Jag mår nog ganska bra eller så är det bara en inbillning, jag vet inte riktigt. Det är så mycket just nu att jag inte riktigt hinner känna efter. Är nästan hela tiden uppe i varv. Kom dock på mig själv idag när jag var på bio med ett gäng kompisar att jag verkligen inte kan koppla av och njuta av studen. Jag satt istället och tänkte på vad det är jag måste hinna med under denna veckan och var mest stressad över allt även fast klockan visade nio på kvällen. Hur tråkigt är inte det? Att inte kunna njuta och leva i nuet utan att hela tiden tänka framåt. Jag menar tänk om man imorgon skulle dö? Lite sorgligt exempel men man skulle man antagligen ångra att man inte levde i nuet utan hela tiden tänkte framåt. 

Jag kan aldrig bara koppla av och inte göra någonting för då får jag ångest över att det finns så mycket annat vettigt som behövs göras eller förberedas. Detta är något jag verkligen behöver jobba på. Jag vill leva ett hälsosamt liv och mitt mål i livet är att leva ett liv jag inte ska behöva ta semester ifrån. Det tror jag fler vill men få gör något åt det. 

Annars då? 

Jag måste säga att min helg har varit väldigt bra! Var som sagt på bio idag och såg del 1 av den tredje hunger games filmen. Ska jag vara ärlig så har jag inte varit så förtjust i de filmerna men den här var riktigt bra så jag ska nog se del 2 med. Hur som helst så är jag är mer än redo för att starta en ny vecka tillsammans med underbara vänner och familj. Hade tänkt att njuta ordentligt av min sovmorgon men inte genom att sova bort den utan genom att gå på en promenad innan frukost och sen göra en riktigt god frukost. Bättre start på dagen och veckan kan man inte få enligt mig! 

Goodnight lovies, vi hörs imorgon<3